2012-10-29 12:19:16• hírek • Németh Ágnes

Mi vár ránk ezen a héten?

Németh Ágnes asztrológus jóslatai erre a hétre a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos
Erős csillagerőkkel vagy összekötve, Merkúrral, Vénusszal, Marssal, Jupiterrel és Uránusszal. Tulajdonképpen ezzel bármit elérhetsz, amit csak akarsz. A Hold azonban nincs veled: hétfőn este Telihold lesz és röviddel rá hosszú Holdszünet kezdődik. Itt elszáll az erőd. Üres térbe kerülsz. Sokkal okosabb, ha összeszeded magad, befelé fordítod erődet, és megvárod, amíg vége lesz a Holdszünetnek. Csütörtökön és péntek délelőtt nekiláthatsz!

Bika
Nem lesz könnyű ez a hét, de neked sikerülni fog, feltéve, ha a Holddal jársz. Kedden állítsd be magad a Teliholdra, tehát legkésőbb este tarts egy kisebb ünnepet. Kedden és szerdán kapcsolj teljesen a Holdszünetre. Ez ugyanis a helyes program. Szabályosan megtiltja, hogy erőltesd magad. Igazán majd a hétvégének örülhetsz.

Ikrek
Hétfőn este Telihold lesz. Mindjárt utána Holdszünet kezdődik: körülbelül 47 órára szabadnapot tart a Hold. Eközben nem tesz álmossá, hanem inkább kíváncsivá. A dolgok mögé akarsz nézni, szkeptikussá válsz - és pont ez a helyes. Ezen a módon sok dolog megvilágosodik. Csütörtökön és pénteken a Hold a te jegyedben áll, és felkelti vállalkozó kedvedet.

Rák
Ez egy különleges hét lesz, mert mindjárt hétfőn 22.02-kor egyike a leghosszabb Holdszüneteknek veszi kezdetét. Majdnem 47 órán át tart, és átöleli a következő két napot. Mit lehet tenni egy ilyen hosszú Holdszünet alatt? A Hold válaszol: találd meg a boldogságodat! Hozzáfűzi még: mindenütt megtalálod, a nagy és a kicsi dolgokban egyaránt. A csütörtök és a péntek megerőltető lesz. Cserébe a hétvégén tökéletesen kipihenheted magad.

Oroszlán
Egyik oldalon valóban erős csillagaid vannak: Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter és Uránusz állnak szolgálatodra. Másrészt viszont a Nap a Skorpió jegyében jár, és kihív téged. Mivel azonban ilyen erős csillagaid vannak, sikerül elfogadnod és elintézned ezt a kihívást.

Szűz
Csillagaid nagy benyomást gyakorolnak. Elsősorban a Napot kell említeni, aki hitelességet kölcsönöz neked. Merkúr és Mars segítenek, hogy tisztán lásd a dolgokat. Most senki nem tud becsapni. Vénusz közvetlenül a te jegyed mellett áll, és kellemessé teszi számodra ezt a hetet. Legerősebbek a hosszú Holdszünetek. Arra invitálnak, hogy azt tedd, ami fontos a számodra, ami tetszik neked.

Mérleg
Akkor is, ha születésnapod már egy ideje elmúlt, ez egy olyan hét, ami ünneplésre, de legalábbis pihenésre és lazításra csábít. Két nagyon hosszú Holdszünet lesz ezen a héten. Ezenkívül Vénusz a te jegyedben áll, és így a legszebb csillag közvetlenül a közeledben van. Hogy Merkúr és Mars barátságos szextil fényszögben helyezkednek el a te jegyeddel, az még egy további jele annak, hogy nagyszerű hét vár rád.

Skorpió
A Nap a te jegyedben áll. Talán még születésnapod is ezen a héten van. De még egy ünnepre való kilátás nélkül is csodálatos hét áll előtted. Mindenesetre ennek az az előfeltétele, hogy ne kelljen megállás nélkül dolgoznod. Két rendkívül hosszú Holdszünet gátol meg az effektív munkában.

Nyilas
Remélhetőleg nem pont ezen a héten kell sokat dolgoznod, és nem terveztél valami nehezet. Ez kedvezőtlen lenne. Ahogy csillagaidat vizsgálom, rögtön feltűnik a hosszú Holdszünet kedden és szerdán. Ez egy fajta energia-vákuumot képez. Kevés az erőd, kitartásod, és a lendületed. Cserébe a kozmosz intuícióval ajándékoz meg. Még a hétvége ötlik a szemembe: a Hold a Rák jegyében igen kellemes, otthonos hétvégét ígér.

Bak
A Skorpió jegyében álló Naptól sok erőt és biztonságot kapsz. Ez nem szabad arra ragadjon, hogy szokásos tempódban dolgozzál. A Hold ugyanis végtelen hosszú szünetet tart. Ez alkalmat ad neked is, hogy szüneteket tarts, és olyan dolgokat csinálj, mik ellazítanak, és élvezetesek. Ha nem kerülöd nagy ívben a stresszt, csak magadnak ártasz vele.

Vízöntő
A Nap a Skorpió jegyében, és ezzel quadrát fényszögben áll a te jegyeddel. Ez azt jelzi, hogy el kellene távolodnod pillanatnyi álláspontodtól. Légy nyitott. Engedd meg, hogy kérdésessé tegyék a véleményedet! Keresd az idegent, a mást, és ne azt, amit már úgyis ismersz. Ezenkívül lesz két hosszú Holdszünet, amit a lelkedre akarok kötni: ezeknek idején Holdenergiát tudsz „tankolni". Ez az energia táplálja a testedet, lelkedet és szellemedet, egészségesen, frissen és fiatalon tart.

Halak
A Nap kedvezően áll, azaz harmonikus trigon fényszögben a te jegyeddel. Ez elegendő, hogy jól túl tudj jutni ezen a héten. Mindenesetre számításba kell venned két rendkívül hosszú Holdszünetet is. Ezek lehetőséget adnak neked arra, hogy kicsit kitörj a hétköznapok taposómalmából - feltéve, hogy ez egyáltalán lehetséges a számodra. Legszebb a hétfő lesz, amikor a Hold nagyon kedvező helyzetben áll, és a hétvége, amikor a Rák jegyéből sugárzik rád.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: